ac01
ac02
ac03
Home 2017-05-23T08:29:45+00:00

Welkom bij Aircofix

Uw auto airco specialist uit Ermelo

Bent u op zoek naar een airconditioning specialist, die uw auto airco kan repareren, uw auto airco kan vullen, bijvullen en uw auto airconditioning installatie jaarlijks preventief kan controleren en onderhouden? Dan bent u van harte welkom bij Aircofix.

Auto airco reparatie en onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van airco installaties. Maar ook voor verkoop van losse auto airco onderdelen bent u bij ons op het juiste adres. Aircofix is merk onafhankelijk en werkt in opdracht van zowel particulieren als garagebedrijven. Bij ons kunt u dus terecht met elk merk, het maakt niet uit zolang er maar een airco in zit. Niet alleen vullen maar ook leeghalen van een systeem voordat u zelf gaat repareren kan door ons gedaan worden.

Standairco’s

Ook vrachtwagens met standairco’s zijn bij ons welkom of heeft uw camper een dakunit bij ons kunt u terecht voor service, reparatie en eventueel plaatsing .

Mobiele auto airco service

Onze vaste werklocatie is de Hoenderweg 3a in Ermelo. Werkzaamheden aan uw auto/ boot airco kunnen onder bepaalde voorwaarden ook door onze mobiele airco service op locatie worden verricht in Harderwijk, Amersfoort, ’t Gooi, Almere en Utrecht.( let op hiervoor gelden andere tarieven!)

Retrofit, oud systeem R12 omzetten naar een modern koudemiddel

Veel auto’s zijn nog afgevuld met het oude koudemiddel. Dit koudemiddel R12, beter bekend als freon, wordt sinds 1993 niet meer toegepast in nieuwe auto’s. Dus auto’s van voor 1993 zijn bijna allemaal afgevuld met R12. De wetgeving in Nederland is zo, dat alle voertuigen waarvan de airco nog goed functioneert, mogen blijven rijden met dit koudemiddel. Als er storingen aan de R12 installatie zijn, dan mag er geen R12 meer gebruikt worden om bij te vullen. Tot voor kort was het ombouwen van de installatie een kostbare zaak, doordat er diverse onderdelen gedemonteerd en aangepast moesten worden. Door nieuwe ontwikkelingen op dit gebied kunnen wij de oude installatie omzetten naar het nieuwe koudemiddel voor een vriendelijke prijs. Informeer geheel vrijblijvend naar kosten en mogelijkheden.

Werkplaats Aircofix

Hoenderweg 3b
3851 RZ Ermelo
T 06-50944588 (Danny)
E info@aircofix.nl
(Bezoek alleen op afspraak)